Family Magasinet

Bookingregler for trening ved FSC Elverum

Her kan du lese om våre bookingregler for gruppetimer og egentrening.

 • Våre gruppetimer kan tidligst bookes innen 7 dager før timen finner sted. Gruppetreningstimene slippes klokken 21.35 en uke i forveien.
 • Timen kan senest bookes innen 10 minutter før timen starter.
 • Du må registrere ditt oppmøte senest 5 min før timen starter for å beholde din plass.
 • Avbooking må skje innen 2 timer før timen starter. Husk å kun booke deg på timer som du faktisk har tenkt å delta på! Dette gjør at flere får plass.
 • Du kan melde deg på inntil 9 gruppetimer pr uke.

Du skal alltid registrerer ditt oppmøte enten i app eller med medlemskort. 

Enkel informasjon om Family-appen

 • Last ned appen Family Sports Club
 • Brukernavnet er epostadressen du har oppgitt til oss.
 • Passordet er fødselsdatoen din DDMMÅÅ - denne kan du selvfølgelig endre.
 • Velge anlegg, Elverum.
 • Her kan du finne all informasjon om hvilke timer vi har osv osv. For å lese mer om timebeskrivelse, trykk på selve timen, så kommer dette opp.
 • Når du kommer til inngangen vår, trykk på de 3 strekene øverst til venstre hjørnet i appen, velg deretter INNGANG. Pass på at du har på blåtannen, og inngangen vil dukke opp når du nærmer deg døren. (uavhengig om du er på vårt senter på Terningen Arena eller Sentrum
 • Du vil her få 2 valg. Ytterdør og Kiosk.  Ytterdør velger du for å åpne døren, mens kiosk velger du når du er kommet deg inn og skal bekrefte at du er kommet på oppsatt trening!
 • NB! Husk å BOOK deg inn når du kommer på senteret. (se mer informasjon om hvorfor nedenfor)

Generelle bookingregler for gruppetimer i Family Sports Club

For å gi deg mulighet for god planlegging og forutsigbarhet, benytter vi forhåndsbooking av gruppetimer på web og app. En fast struktur på treningen via ”treningsavtaler i bookingen”, gjør det lettere å gjennomføre. Da får du også mest treningsglede, effekt og resultater.

Om du likevel ikke kan delta på en av dine bestilte timer, husk å booke deg av senest to timer før. Da unngår du å få ”ikke-møtt” – og gir plassen din til andre. Slik sørger vi for at alle får tilgang til sine favorittimer - når de vil og kan.

Er du ikke medlem? Kom innom – eller ring oss, så finner vi en ledig time som passer for deg. BOOK GRUPPETIME HER

Mer om våre bookingregler

Åpningstid for booking er kl 21.35, syv dager frem i tid, og senest 10 minutter før treningens start.

Du kan forhåndsbooke inntil 9 gruppetreningstimer totalt i løpet av en uke. Grunnet reduserte plasser har vi valgt å sette inn ekstra sykkeltimer, men det er kun mulig å melde seg på en stykk sykkeltime i løpet av en dag, så alle som ønsker får mulighet til å bli med.

Er timen du ønsker fullbooket, kan du booke deg på ventelisten. Husk at du også må booke deg av ventelisten, senest to timer før, dersom du likevel ikke ønsker plass.

Info om frigitte plasser sendes fortløpende på sms, og senest en time før start. Du trenger ikke bekrefte at du tar timen, den gjelder som en ordinær booking. Husk derfor å avbestille om du ikke ønsker å benytte plassen.
Uavhentede billetter frigjøres automatisk 5 minutter før timen.
Frist for å avbestille, uten å få "ikke-møtt", er senest to timer før klassen starter.

Tre "ikke-møtt" i løpet av 14 dager hindrer automatisk muligheten for forhåndsbooking, inntil det er mer enn 14 dager siden første "ikke-møtt". Vi sender deg en mail ved andre ikke-møtt, slik at det blir enkelt for deg både å følge med og unngå å bli sperret.

Merk:

 • Trener du ved flere Familysentre, er det samlet antall "ikke-møtt", dvs tre, som gjelder.
 • Sperringen innebærer at du ikke kan forhåndsbooke via våre nettsider eller Family app, men du kan fortsatt booke dagens timer fra resepsjonsterminalen på senteret, og benytte billetter som ikke er hentet fem minutter før timens start.
 • Når sperretiden utløper, etter 14 dager fra første "ikke-møtt", opphører denne automatisk og du kan booke timer som vanlig igjen.

Om du lurer på noe, ta kontakt med resepsjonen på senteret – så hjelper vi deg. BOOK GRUPPETIME HER

God Family-trening!