Family Magasinet

Informasjon om medlemskapet ditt mens senteret er stengt.

Grunnet økningen i smittetilfeller, besluttet regjeringen tiltaksnivå 5A for alle kommuner i Viken. Det betyr dessverre at Family må holdes stengt i perioden 16. mars - 11. april 2021. 

Det er mange som har tatt kontakt og sagt at de ønsker å hjelpe oss gjennom denne tøffe perioden ved å betale medlemskapet sitt som vanlig. Det betyr uendelig mye for oss på mange måter❤️

Du får derfor 2 valg

1) Hvis du ønsker at medlemskapet ditt skal løpe i dagene vi må holde stengt, så trenger du ikke å foreta deg noe. Beløpet du betaler inn, vil bli gjort om til et verdikort som du kan benytte senere.

2) Hvis du ønsker at vi fryser medlemskapet ditt i dagene vi må holde stengt, så registrerer du deg ved å følge lenken https://forms.gle/bDCbdeWDy4Up4U8XA

Hvis du fryser medlemskapet ditt justerer vi slik du ikke betaler for dagene senteret er stengt. Er en faktura allerede sendt for en periode vi holder stengt, betyr dette at vi ikke rakk å justere før den ble sendt ut. Betal denne som normalt, så justeres den automatisk på neste måned.

Faktura/trekk for april vil reflektere dagene med stengt i mars (16 dager) og april (11 dager).

Alle vi som jobber på Family gleder oss til å møte deg igjen om ikke lenge.

*Om man velger å si opp medlemskap i perioden vi er stengt gjelder våre ordinære medlemsvilkår på en mnd. betalende oppsigelsestid.