Få startpakke til verdi av 1500,-

Få en startpakke! Vi i Family Sports Club spanderer nå en Startpakke med Personlig Trener til en verdi av 1500,- når du blir medlem hos oss*. Få en kick-start i på 2021 med oss i Family Sports Club.

*Forutsetter 12 mnd. avtaleperiode. Gjelder innmeldinger i kampanjeperioden fra 21.12-30.01.2021. Dersom du kommer fra rød sone eller steder med mye smitte må du vente i 10 dager før du besøker senteret vårt.

Family hjelper deg i mål med startpakke

Det hjelper på motivasjonen og framgangen din å definere gode og realistiske mål for treningen. En personlig trener finner øvelser og treningsprogrammer som er tilrettelagt for deg. Du får god motivasjon og støtte underveis i treningen slik at du når dine mål.

Vi vil at du skal lykkes!

Ønsker du ikke startpakke med personlig trening? Da spanderer vi en valgfri gratis måned med trening. Hurra! Henvend deg til ditt nærmeste Family-senter for å innhente tilbudet.

Gjør 2021 året hvor du når dine treningsmål

Meld deg inn i dag så spanderer vi startpakke til en verdi av 1500,-! Du får:

  • 1 PT-Konsultasjon
  • 2 PT-timer (25 minutter)
  • 1 Kroppsanalyse

Jeg anbefaler å trene sammen med noen i starten, som en Personlig Trener. Det blir lettere å komme i gang med noen tips og man føler seg litt tryggere. God teknikk og en plan på ting er viktig. For meg er Family-senteret mitt blitt som mitt andre hjem, det er så masse fine folk som jobber her!

Cathrine Hausvik (34), Family-medlem

Hos Family Sports Club har vi Personlige Trenere med ulik spesialisering og nivå slik at du finner en trener som passer akkurat deg! Sammen med din personlig trener, jobber du målrettet og systematisk mot et mål dere setter sammen. Våre PT'er hjelper deg i mål, få en kickstart med Family sin Startpakke (verdi; 1500,-). Bli Family-medlem du i dag du også!