Få 3 gratis måneder med trening!

Akkurat nå gir vi deg 3 måneder med gratis trening når du melder deg inn i Family*! Du velger selv når du ønsker å benytte deg av dine betalingsfire treningsmåneder. Du har selvfølgelig fremdeles full tilgang til senteret. Du trener bare gratis, hurra! Velg om du vil ha månedene sammenhengene, eller spredd utover. Et fleksibelt tilbud, som passer supert i en uforutsigbar tid. Vårt kundesenter står klar til å hjelpe deg akkurat når du måtte ønske å aktivere en gratis måned.

Bli medlem i dag og få:

  • 3 valgfrie gratis måneder
  • Gratis PT konsultasjon

*Tilbudet gjelder ved 12 måneders binding i perioden 30.04-31.05, og er tilgjengelig på utvalgte sentre, årlig admin.gebyr på 299 kr tilkommer.

Hvorfor trene på treningssenter? Vi gir deg 5 gode grunner:

1. Et stort utvalg av apparater

Treningssenteret har et bredt utvalg av ulike treningsapparater, og du kan enkelt måle progresjonen digitalt på flere maskiner eller skrive en treningslogg selv. Dersom du trener hjemme, er det vanskelig å få like god variasjon og fremgang da man gjerne har et mindre utvalg av utstyr tilgjengelig.

Usikker på hvordan du bruker apparatene? Les om hvordan du utfører styrketrening med apparater

2. Gruppetimer

Liker du best å møte opp på senteret og bli ledet gjennom treningsøkten? Da er gruppetimer perfekt! Du kan velge mellom alt fra rolige Yoga-økter til harde styrkeøkter.

3. Faglig ekspertise

Trener du på et treningssenter kan du alltid spørre om hjelp. Om du ønsker oppfølging eller hjelp til å komme i gang, finnes det Personlig Trenere som står klar til å hjelpe deg.

4. Treningsmiljø

treningsmiljø hvorfor trene på treningssenter

Når du fysisk drar på et treningssenter vil du møte andre mennesker, kanskje en du har gått på skole med, eller en venn du ikke har sett på lenge? Du kan også alltids spørre naboen om å "spotte" deg om du går for en personlig rekord.

Spotte = Å få en person til å hjelpe deg med å løfte vektene hvis du plutselig stivner på tyngre løft.  

Treningsenteret er et sted dedikert til trening - og er optimalisert for at du skal få fremgang. Energien på senteret kan du føle på, og mest sannsynlig vil du prestere litt bedre enn om du var hjemme på stuegulvet...

5. Rutiner og vaner

Å pakke treningsbagen, fylle vannflasken, gå inn på senteret med musikk på øret - dette er rutiner som skapes. Dette blir til gode vaner i hverdagen, der du blir mentalt forberedt på å gå å trene på ditt treningssenter.

Derfor vil det å ha et medlemskap på et treningssenter være en god grunn til at du også lykkes med treningen din over tid! Sånn der har du 5 gode grunner til hvorfor trene på treningssenter.

Trygg trening med Family

I Family har vi innført en rekke smittevernstiltak for å skape trygg trening for deg som medlem og våre ansatte, og vi setter stadig rekorder i bruk av såpe og desinfiserende midler - det er et godt tegn.

Vi i Family følger alle anbefalinger og retningslinjer som til enhver tid gjelder. De fleste av sentrene våre er åpne, og vi takker deg for at du er med på å trene hensynsfullt. Les mer om våre smittevernstiltak her!