Personvern
Lukk X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt. [Les mer]

Velkommen til 
Family Sports Club Ørje

Kontakt oss! 69 81 15 50/ 924 61 736 orje@fsc.no

Få en kickstart på vektreduksjonen!

Få en kickstart på vektreduksjonen!

Gå ned i vekt raskt og trygt med Minus +

Gå ned i vekt raskt og trygt med Minus +

FSC Ørje er i stadig uvikling, og vi har ansatt en ny trenerveileder! Er du allerede medlem og har et treningsprogram, er det kanskje på tide å endre? Eller kanskje du trenger ny motivasjon?

Tenker du på å melde deg inn? Da kan vi tilby veiledning, treningsprogram og god oppfølging! Kom innom for en treningsprat, du treffer Kim i studio på kveldstid, mandag, onsdag og torsdag. Kim har et mål, han ønsker at du skal være i god form og trives hos oss! 

FSC Ørje er i stadig uvikling, og vi har ansatt en ny trenerveileder! Er du allerede medlem og har et treningsprogram, er det kanskje på tide å endre? Eller kanskje du trenger ny motivasjon? Tenker du på å melde deg inn? Da kan vi tilby veiledning, treningsprogram og god oppfølging! Kom innom for en treningsprat, du treffer Kim i studio på kveldstid, mandag, onsdag og torsdag. Kim har et mål, han ønsker at du skal være i god form og trives hos oss!

at du som medlem

ALLTID skal trekke medlemskortet ditt når du kommer

ALLTID har med deg innesko, det er strengt forbudt å bruke skitne sko inne på senteret

Takk for at du viser hensyn og forstår. Du hjelper oss med å holde senteret oppdatert og ordentelig!

Vi ses på trening! Husk at på FAMILY er trening TRIVSEL... ALLTID :)

at du som medlem ALLTID skal trekke medlemskortet ditt når du kommer ALLTID har med deg innesko, det er strengt forbudt å bruke skitne sko inne på senteret Takk for at du viser hensyn og forstår. Du hjelper oss med å holde senteret oppdatert og ordentelig! Vi ses på trening! Husk at på FAMILY er trening TRIVSEL... ALLTID :)

Har du lyst til å trene styrke? Eller kanskje du har lyst til å prøve spinning? Eller er du mer den typen som liker å danse?

 

Har du lyst til å trene styrke? Eller kanskje du har lyst til å prøve spinning? Eller er du mer den typen som liker å danse?

Ønsker du å jobbe som  salinstruktør, spinninstruktør eller treningsveileder?

Vi trenger først og fremst salinstruktører på senteret vårt! Vi kan tilby kurs og utdanning! Er dette noe for deg? Ta kontakt med oss på tlf. 924 61 736, for en uformell prat, eller send søknad med cv til orje@fsc.no

Ønsker du å jobbe som salinstruktør, spinninstruktør eller treningsveileder? Vi trenger først og fremst salinstruktører på senteret vårt! Vi kan tilby kurs og utdanning! Er dette noe for deg? Ta kontakt med oss på tlf. 924 61 736, for en uformell prat, eller send søknad med cv til orje@fsc.no

Denne høsten bugner det av muligheter på senteret vårt, både på timeplanen og i studio! Timeplanen er utvidet med bl.a ny instruktør og nye spennende timer, i studio står bl.a Multi-Jungelen med flere stasjoner for bl.a Core og ryggmusklatur og venter på deg! Vi i FSC ønsker at du som medlem skal kunne utvikle og videreføre din form og din trening! Derfor legger vi til rette for effektiv trening i et trivelig miljø. Hos oss er trening trivsel. 

Denne høsten bugner det av muligheter på senteret vårt, både på timeplanen og i studio! Timeplanen er utvidet med bl.a ny instruktør og nye spennende timer, i studio står bl.a Multi-Jungelen med flere stasjoner for bl.a Core og ryggmusklatur og venter på deg! Vi i FSC ønsker at du som medlem skal kunne utvikle og videreføre din form og din trening! Derfor legger vi til rette for effektiv trening i et trivelig miljø. Hos oss er trening trivsel.
TABATA er en HIIT-time. Dvs. Høy Intensiv Intervall Time. Denne timen er designet for å pushe deg over din anaerobiske terskel, du blir i bedre form rett og slett! Super-Fit, Super-raskt!
Hver TABATA-runde består av 8 intervaller der du trener med max intensitet i 20 sek. Etter de 20 sekundene har du 10 sek. å hente deg inn på. Altså 4 min. totalt. Vi har tre til fire TABATA-runder pr. gang. Det vil si at denne treningen er unnagjort på 20-30 min! 

Dette er en supergod nyhet for deg som ønsker å forbedre formen på en effektiv måte denne høsten, og ikke minst for deg som har det travelt og egentlig ikke har tid til å trene... Dette er fort gjort og veldig effektivt!!! Velkommen til denne og mange flere gode timer på FSC Ørje denne høsten. VI GLEDER OSS!!! :) 

TABATA er en HIIT-time. Dvs. Høy Intensiv Intervall Time. Denne timen er designet for å pushe deg over din anaerobiske terskel, du blir i bedre form rett og slett! Super-Fit, Super-raskt! Hver TABATA-runde består av 8 intervaller der du trener med max intensitet i 20 sek. Etter de 20 sekundene har du 10 sek. å hente deg inn på. Altså 4 min. totalt. Vi har tre til fire TABATA-runder pr. gang. Det vil si at denne treningen er unnagjort på 20-30 min! Dette er en supergod nyhet for deg som ønsker å forbedre formen på en effektiv måte denne høsten, og ikke minst for deg som har det travelt og egentlig ikke har tid til å trene... Dette er fort gjort og veldig effektivt!!! Velkommen til denne og mange flere gode timer på FSC Ørje denne høsten. VI GLEDER OSS!!! :)

Vi tilbyr Personlig Trening (PT)

Vi tilbyr Personlig Trening (PT)

Tilsammen har vi tidligere samlet inn 342 000 kr til Aktiv mot kreft. Nå har vi mål om å samle inn ytterligere 150 000 kr.

Her kan du lese mer om Aktiv mot kreft. 

Tilsammen har vi tidligere samlet inn 342 000 kr til Aktiv mot kreft. Nå har vi mål om å samle inn ytterligere 150 000 kr. Her kan du lese mer om Aktiv mot kreft.

Vinneren er trukket og pengene er telt opp

Vinneren er trukket og pengene er telt opp

Kjære alle treningsglade! Det nærmer seg flytting!!! Og vi er så spente og fulle av forventning! Det håper vi du også er!? Vi må stenge studio noen få dager, dessverre. Men det er det verdt, for dette blir så bra! Alle våre sal og spinntimer vil gå som normalt i hele flytteperioden.
Onsdag 8.oktober Kl.20 stenger vi studio, flytter i 4 dager, for så å åpne mandag 13.oktober til vanlig tid Kl.06.00. 

Kjære alle treningsglade! Det nærmer seg flytting!!! Og vi er så spente og fulle av forventning! Det håper vi du også er!? Vi må stenge studio noen få dager, dessverre. Men det er det verdt, for dette blir så bra! Alle våre sal og spinntimer vil gå som normalt i hele flytteperioden. Onsdag 8.oktober Kl.20 stenger vi studio, flytter i 4 dager, for så å åpne mandag 13.oktober til vanlig tid Kl.06.00.
Nå gjør vi det igjen, FSC ØRJE sammen med ODA RØRVIK tilbyr DANS for barn mellom 9 og 12 år!
Denne gangen går kurset tirsdager og torsdager, og avsluttes med en forestilling.
Oppstart Tirsdag 7.10 og torsdag 9.10 (Uke 41)
9-10 år kl.16.15 - 17.00 TORSDAG
11-12 år kl.16.15 - 17.00 TIRSDAG
Hele kurset koster 500,- betales kontant ved første oppmøte.
Oda som er, og har vært elev på Indre Østfold danseskole gjennom mange år, legger vekt på danseglede og trivsel i timene, samt trening og forbedring i danseferdigheter. 
Vi håper at det også denne gangen er mange som vil være med og danse! Ta med deg noen du kjenner og kom!
Påmelding, send sms med navn og fødselsdato, eller ring:
Oda 906 00 975
Renate FSC 924 61 736

SPRE NYHETEN TIL DE DU TROR VIL VÆRE MED! 

Nå gjør vi det igjen, FSC ØRJE sammen med ODA RØRVIK tilbyr DANS for barn mellom 9 og 12 år! Denne gangen går kurset tirsdager og torsdager, og avsluttes med en forestilling. Oppstart Tirsdag 7.10 og torsdag 9.10 (Uke 41) 9-10 år kl.16.15 - 17.00 TORSDAG 11-12 år kl.16.15 - 17.00 TIRSDAG Hele kurset koster 500,- betales kontant ved første oppmøte. Oda som er, og har vært elev på Indre Østfold danseskole gjennom mange år, legger vekt på danseglede og trivsel i timene, samt trening og forbedring i danseferdigheter. Vi håper at det også denne gangen er mange som vil være med og danse! Ta med deg noen du kjenner og kom! Påmelding, send sms med navn og fødselsdato, eller ring: Oda 906 00 975 Renate FSC 924 61 736 SPRE NYHETEN TIL DE DU TROR VIL VÆRE MED!

Vi har noen få endringer på våre åpningstider i sommer...

Vi har noen få endringer på våre åpningstider i sommer...

Dette kan du virkelig glede deg til, for aldri har så effektiv trening  vært morsommere! Corebar er "full pakke" trening basert på intervalltreningsprinsippet. Vi bruker en vektet bøyd treningsstang under hele timen. Den funksjonelle verdien av Corebaren er at øvelsene blir tyngre, og derfor kan du brenne flere kalorier. Corebaren er bøyd fordi den er tilpasset morsomme signaturøvelser du kun vil finne i denne treningsformen. Treningsutbytte er maksimalt! Du får kondisjon styrke balanse, mobilitet-og beveglighetstrening med spesielt fokus på coremusklaturen i en og samme treningsøkt, samtidig som dette er gruppetimer det spruter energi og treningsglede av. Dette er gøy, intensivt, svært effektivt og gir raske treningsresultater. Kom og prøv! Du vil ikke gå glipp av lanseringen vår tirsdag og torsdag uke 17 (er du riktig nysgjerrig kan vi røpe at det kommer noen smakebiter påskaften, lørdag 19. kl.11)

Ønsker du å lese mer om corebar klikk på les mer under:

Dette kan du virkelig glede deg til, for aldri har så effektiv trening vært morsommere! Corebar er "full pakke" trening basert på intervalltreningsprinsippet. Vi bruker en vektet bøyd treningsstang under hele timen. Den funksjonelle verdien av Corebaren er at øvelsene blir tyngre, og derfor kan du brenne flere kalorier. Corebaren er bøyd fordi den er tilpasset morsomme signaturøvelser du kun vil finne i denne treningsformen. Treningsutbytte er maksimalt! Du får kondisjon styrke balanse, mobilitet-og beveglighetstrening med spesielt fokus på coremusklaturen i en og samme treningsøkt, samtidig som dette er gruppetimer det spruter energi og treningsglede av. Dette er gøy, intensivt, svært effektivt og gir raske treningsresultater. Kom og prøv! Du vil ikke gå glipp av lanseringen vår tirsdag og torsdag uke 17 (er du riktig nysgjerrig kan vi røpe at det kommer noen smakebiter påskaften, lørdag 19. kl.11) Ønsker du å lese mer om corebar klikk på les mer under:

Kombinasjonen Spinn2K og styrke 30min er etterspurt, og vi etterkommer deres ønsker! Fra mandag 23 september kommer denne kombinasjonen på timeplanen kl 18.15. MERK TIDEN! BodyPump vil starte kl.18.30 på torsdager også fra uke 39. MERK TIDEN! Velkommen!

Kombinasjonen Spinn2K og styrke 30min er etterspurt, og vi etterkommer deres ønsker! Fra mandag 23 september kommer denne kombinasjonen på timeplanen kl 18.15. MERK TIDEN! BodyPump vil starte kl.18.30 på torsdager også fra uke 39. MERK TIDEN! Velkommen!

Oppstart etter sommeren for nybegynnere og viderekommende. Trening hver mandag og onsdag. Velkommen! 

Oppstart etter sommeren for nybegynnere og viderekommende. Trening hver mandag og onsdag. Velkommen!

Denne sommeren har det vært svært mange uvedkommende på vårt senter... Dvs. medlemmer tar med seg andre ikke-medlemmer på trening. Dette er ikke lov, FSC Ørje vil derfor i ukene fremover foreta stikkprøver under og utenom åpningstidene våre. Dersom du som medlem har med deg et ikke-medlem blir du belastet med 150,- (drop-in time) med mindre du har avtalt med en av oss ansatte på forhånd.  Alle prøvetimer skal avtales med oss på forhånd, og foretas i våre åpningstider. Hjelp oss, og vær en ambassadør for ditt treningssenter. IKKE slipp inn andre! Husk også å trekke kortet ditt i kortleseren HVER gang du trener. Visste du at dersom du skal trene på treningssenteret MÅ du trekke kortet ditt?

Denne sommeren har det vært svært mange uvedkommende på vårt senter... Dvs. medlemmer tar med seg andre ikke-medlemmer på trening. Dette er ikke lov, FSC Ørje vil derfor i ukene fremover foreta stikkprøver under og utenom åpningstidene våre. Dersom du som medlem har med deg et ikke-medlem blir du belastet med 150,- (drop-in time) med mindre du har avtalt med en av oss ansatte på forhånd. Alle prøvetimer skal avtales med oss på forhånd, og foretas i våre åpningstider. Hjelp oss, og vær en ambassadør for ditt treningssenter. IKKE slipp inn andre! Husk også å trekke kortet ditt i kortleseren HVER gang du trener. Visste du at dersom du skal trene på treningssenteret MÅ du trekke kortet ditt?

- Sett deg på venteliste selv.
- Du får sms når du får plass.
- Avbooking skal gjøres 2 timer før timen.
- Mulig å melde seg på inntil 1/2 timer før.
- Alle skal bekrefte plass på trykkskjerm i skranken.

- Sett deg på venteliste selv. - Du får sms når du får plass. - Avbooking skal gjøres 2 timer før timen. - Mulig å melde seg på inntil 1/2 timer før. - Alle skal bekrefte plass på trykkskjerm i skranken.

Vi har noen få endringer på våre åpningstider i sommer...

Vi har noen få endringer på våre åpningstider i sommer...

FSC Ørje er et treningssenter i vekst, på alle måter :) Nå har vi fått to nye møller! Og vi ønsker alle våre gamle og nye medlemmer velkommen til et godt nytt treningsår!

FSC Ørje er et treningssenter i vekst, på alle måter :) Nå har vi fått to nye møller! Og vi ønsker alle våre gamle og nye medlemmer velkommen til et godt nytt treningsår!

Vil du komme i god form?

Det er ikke for sent! Nå har vi supert tilbud på senteret vårt

Vil du komme i god form? Det er ikke for sent! Nå har vi supert tilbud på senteret vårt

Etter en lang vinter er gangen på treningssenteret vårt fylt til randen av ulike skotøy!

Dette er et problem for renholderen, derfor må vi rydde! Ta med deg skoa dine hjem! De skoa som står igjen i gangen i April, vil bli sendt til fretex eller lignende...

Etter en lang vinter er gangen på treningssenteret vårt fylt til randen av ulike skotøy! Dette er et problem for renholderen, derfor må vi rydde! Ta med deg skoa dine hjem! De skoa som står igjen i gangen i April, vil bli sendt til fretex eller lignende...

VÅRE GULLMEDLEMMER har ønsket utvidet åpningstid i helgene. Det ønsker vi å imøtekomme, derfor kan du som er gullmedlem, trene fra kl.7 til 21 både lørdag og søndag! VELKOMMEN!

VÅRE GULLMEDLEMMER har ønsket utvidet åpningstid i helgene. Det ønsker vi å imøtekomme, derfor kan du som er gullmedlem, trene fra kl.7 til 21 både lørdag og søndag! VELKOMMEN!

Følg med på timeplanen lørdager, nå i februar og mars. Det vil bli noen endringer både på type timer og klokkeslett. Dette gjør vi pga ulike kurs FSC Ørje deltar på.

Følg med på timeplanen lørdager, nå i februar og mars. Det vil bli noen endringer både på type timer og klokkeslett. Dette gjør vi pga ulike kurs FSC Ørje deltar på.

Følg med på timeplanen fremover! Nå har vi enda flere timer på planen, og spennende nyheter kommer!

Vær OBS på tidspunkter for start på timene, da det er noen endringer.

Alle vi på FSC Ørje ønsker deg en sporty og aktiv høst! Vi ses!!!

Følg med på timeplanen fremover! Nå har vi enda flere timer på planen, og spennende nyheter kommer! Vær OBS på tidspunkter for start på timene, da det er noen endringer. Alle vi på FSC Ørje ønsker deg en sporty og aktiv høst! Vi ses!!!

Fra og med mandag 18 april kan ikke gjestetrenere forhåndspåmelde seg på nett.

Fra og med mandag 18 april kan ikke gjestetrenere forhåndspåmelde seg på nett.

Selvfølgelig har vi Zumba på FSC Ørje. Treningsformen som har tatt verden med storm.

Les om Zumba

Selvfølgelig har vi Zumba på FSC Ørje. Treningsformen som har tatt verden med storm. Les om Zumba

Lørdag 7 mai kl.11 flytter FSC Ørje ut!

Det er vårmarked i Ørje, og vi blir med og setter farge og liv på "byen vår" denne dagen! Ta med deg HVEM DU VIL, SÅ MANGE DU VIL, ja, ta med deg hunden om så er! Da ses vi, dette kan du ikke gå glipp av!!!

Lørdag 7 mai kl.11 flytter FSC Ørje ut! Det er vårmarked i Ørje, og vi blir med og setter farge og liv på "byen vår" denne dagen! Ta med deg HVEM DU VIL, SÅ MANGE DU VIL, ja, ta med deg hunden om så er! Da ses vi, dette kan du ikke gå glipp av!!!

 

Fortvil ikke, nå har vi flere og NYE spinntimer på timeplanen vår!

Fortvil ikke, nå har vi flere og NYE spinntimer på timeplanen vår!

Gode åpningstider gjør at du kan trene når det passer deg

Gode åpningstider gjør at du kan trene når det passer deg

Vårt nye, flotte treningssenter har åpnet!

 Og vi har allerede utvidet våre åpningstider! Er du gullmedlem kan du nå trene fra 06 til 24! Velkommen!

Vårt nye, flotte treningssenter har åpnet! Og vi har allerede utvidet våre åpningstider! Er du gullmedlem kan du nå trene fra 06 til 24! Velkommen!

   

Utviklet av Bysant.no