Personvern
Lukk X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt. [Les mer]

Personlig trener

 

Produktbilde

Hvorfor PT

Hvordan fungerer Personlig trening?

En Personlig Trener er med deg under hele treningsøkten og sørger for at du får optimalt utbytte av treningen. Din PT sørger for at du trener med riktig intensitet og har korrekt teknikk.

Din trener har alltid deg og dine ønsker i fokus, noe som gjør at du kan legge rammene for hver økt. Ønsker du å trene i frisk luft, tar din PT deg med ut i skogsløypa eller kjører sirkeltrening ute. Har du lyst til å prøve ut squash har vi egne Personlige Trenere som coacher deg opp på teknikk og spilltaktikk i squashsenteret.

Hvorfor velge Personlig trening?

Din PT lager sammen med deg et skreddersydd program som sørger for at du når dine treningsmål. Din PT sørger for at du prioriterer de rette tingene i treningen og at programmet passer inn med din hverdagssituasjon. I mange tilfeller er det også nødvendig å gi råd og veiledning på kosthold. Mange har vanskelig med å finne tid til trening i en hektisk hverdag. Din PT passer også på at du kommer deg på trening regelmessig.

Kontakt resepsjonen tlf: 69197800 eller spør din veileder i dag!

Her har vi 3 av våre Personlig trenere som er klar for en treningsøkt med deg.

Teo, Trine og Gine.

Malin hjelper deg gjerne

Annette er klar for en utfordring med deg!

.

Ny medlem? Send in 

Medlemsintervju


Følg oss på

Family Sports Club Halden stolt sponsor av:

 

 

 

PERSONLIGE TRENERE

Malin

Gine

Trine

Annette

   

Utviklet av Bysant.no